Sunday, June 15, 2014

The Eagles !!

Assalamualaikum ! kabare wak.. haha world cup dah start ni! Semalam(14/6/2014)  memang havoc la game spain vs netherland. peh 5-1 kena bantai der.. tapi bak kata depa semua, "spain macam hero hindustan, hero kalah dulu menang kemudian" Haha.. relax beb.. tapi Iker Casillas macam dah tua.. macam dah tak larat yo den tengok nye haa.. tapi tak ngapa lah kan, baru saringan..

Tapi perkara utama yang aku nak bebel dalam ni bukan pasal #5pain.. tapi pasal team world cup den la, Germany ! team biasa-biasa saja tak macam spain, banyak stars player kan ? tapi keep calm and keep in faith with Deutcher team. I believe Joachim Low and his team can make it through ! Die Adler werden verfolgt dich! 

1st Game --> Germany vs Portugal (17th June 2014)

Manager 
Joachim Low


Players:

8. Mesut Ozil (mid) 
11. Miroslav Klose (forward)


7. Bastian Schweinsteiger (mid)
1. Manuel Neuer (golkeeper)


10. Lukas Podolski (mid)
16. Phillip Lahm (defender)
19. Mario Gotze (mid)



13. Thomas Muller (mid)
6. Sami Khedira (mid)
5. Matts Hummels (defender)



18. Toni Kroos (mid)
14. Julian Draxler (mid)


9. Andre Schurrle (mid)
17. Per Mertesacker (defender)
20. Jerome Boateng (defender)



2. Kevin Gro├čkreutz (defender)
21. Shkodran Mustafi (defender)



15. Erik Drum (defender)
4. Benedikt Howedes (defender)

12. Ron-Robert Zieler (goalkeeper)
22. Roman Weidenfeller (goalkeeper)


3. Matthias Ginter (defender)
23. Christoph Kramer (mid)








No comments:

Post a Comment