Tuesday, April 3, 2012

Glory Glory ManUnited !

haha ! chakkk! 
hari yang membahagiakan pabila favourite English soccer team mng mlm td !

~Manchester United~
vs
Blackburn


pehh blackburn memang burn betul lah kan..
banyak shiok tengok Valencia dan Young score..
memang tak jangka depa nak shoot to golly macam tu..
power~ hehe

ade pulak kata2 menyakitkan hati dari fan2 Chelsea
terbakar jugak la malam tadi.. tapi duduk diam ja..
tak balas apa2.. see~ who's the winner la bro
tak payah nak agung2kan semangat keBLUESan kau tuh..
rileks2 sudah aa kan..

tak lupe jugak kata2 sinis dari Arsenal n Liverpool fanclub..
Arsenal memang aku tabik la.. mula dari bawah..
Liverpool ? kelaut der.. ingat dah bangkit..
tapi makin menurun.. ape celop ntah kan..

Tapi overall, chelsea is my damn true enemy !
katakan tidak kepada mereka..
aku tau kome2 semua nak takhta liga..
torres baru bagi 1 gol je dol.. dah gelabah dondeng..
robin van persie tak berbual macam kome nih.. 
sudah cukup, cukup sudah~
haha

tidak lupa kepada fan Tottenham Hotspur..
jangan nak mimpi aa kome..
sapa suruh hang berlagak cocky !
kan dah selalu seri ja sekarang..
amekk mu ! haha

p/s : be like me, just stay cool
and believes that ur febret team 
can do the best !
if they dont? just redha~ 
hehe


No comments:

Post a Comment