Saturday, January 14, 2012

Sabtu yang busy ~

halu2.. slamat ptg ~ jam mnunjukkan tepat pkol 5.23 pm..
aku bru lps menyantap LUNCH aku... haha
lambat gilo ork ? bukan aku sengaja lmbt2..
sorry r perot.. ksian ko lapo.. haha

pagi ssampai je dlm department, menangkap suara dye..
aik, keja 8.30-5pm ka dye nih ? hoho sian..aikk
dye kt outpatient.. aku kt discharge (pesakit nk balik umah)..
tak jumpe sgt.. tp td dye tolong skjp ktorg kt discharge..
baek nyee~ haha.. 

aku arini keja ngan bidadari di sekeliling ~ hahaha
tp dorg dh pangkat mak ngan akak aku ~
tp best keja ngan dorg.. ade je lawak dorg.. 
harinih bz GILO ~! dari pagi smpai la aku nk balik..
beratur n tersusun rapi precription discharge ! mak aihhh~
aku nk balik pon tak smpai hati.. hoho tp balik je.. hahahah
lps prepare ubt discharge, aku kne hantar ke ward..
berlari2 la der.. bukan ape, ksian kt patient nk balik..kne tunggu lame plak an..
kne jage hati patient an (customer)..
smpai staff ckp aku nih mcm naek kuda gi anta ubt.. hahaha..
pon bole la ye ~ ^^
pstuh dye sruh aku keja kt spital ni lps abes blaja.. WAHHH ! 
mcm tau2 ja aku plan nk dduk shah alam ni.. pndai2..
ahahaha.. tp mse dye ckp tu, aku senyum nmpk lesung pipit je la.. 
hahaha..

arinih an keja halfday.. 12.30pm balik la an..
mcm biase, naek kaki sndri.. haha jalan2
tak singgah mane2 der... seryes tade hati nak pi bli mkn..
then, balik je umah, tuka baju.. basuh baju ...
ape ?? ingt laki tak bole bsoh baju sndri ka ? see the leg r..
haha

pstuh aku tido.. mkn ? mmg tak pk langsong..
tido lena bhai.. haha
then, mimpi aku mkn plak.. siot punye mimpi..
dan2 la aku tbgon sbb prot lapa..
tgk jam dh kol 4.. ape lg an.. aku terus bangon then msk..
meggi r weh.. ape lg an..

hoho.. meggi pon meggi r der..
mkn smbil on9.. hahah
weekend ni, aku tido je kot.. penat r..
mggu dpn punye weekend.. kompem best ! 
tungguuuu~ 

~will be continued~


No comments:

Post a Comment